Neem direct contact met ons op

Fitness

Naast de fysiotherapie ook fitness

Postweg 130 te Barger Compascuum biedt naast de fysiotherapie ook fitness. Dit gebeurt bij de GS-Fitness. Na de aanmelding volgt een inschrijving en intake, dan wordt u ingewerkt en vervolgens kunt u aan de slag. De fitnesszaal is beperkt groot en daarom is het raadzaam dat u uw fitnessbezoek met ons overlegt. Medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij ProMOTION; bedrijfssportorganisatie Emmen, o.a. gemeente Emmen, Treant Zorggroep, Twaron, Carmel College, Industria, Inter Paris, Domesta en Draka kunnen bij ons op kosten van hun werkgever fitnessen.

.

Openingstijden GS-Fitness; De fitness is open, alle dagen van 08.00 tot 20.00 uur, behalve op de woensdag tot 17.00 uur en de vrijdag tot 19.00 uur. Let op: tussen 12.00 en 14.00 zijn wij in verband met huisbezoek niet geopend. Andere tijden, bijvoorbeeld later in de avond of in het weekend zijn op verzoek en in overleg mogelijk.

Gerard Steenhuis fysiotherapie en fitness - Fitness
Gerard Steenhuis fysiotherapie en fitness - Fitness
Gerard Steenhuis fysiotherapie en fitness - Fitness
Gerard Steenhuis fysiotherapie en fitness - Fitness

Kosten Fitness

Het maandabonnement is voor één keer per week of onbeperkt € 19.50. Een VIP-abonnement voor trainen buiten de openingstijden kost € 24,50 per maand. Voor informatie hierover kunt u bij ons terecht. Opzegtermijn is twee weken in verband met administratieve handelingen.

ACTIEPRIJS: De kosten voor jongeren onder de 20 jaar is €17,50 per maand.

Tips

Fitnessen houdt de mensen fit en verhoogt ook op het werk de productiviteit. Bepaalde werkgevers vergoeden daarom het fitnessen (of een deel van de kosten) van de medewerkers. Overleg dit met uw werkgever. Zelfstandigen kunnen de fitnesskosten opvoeren als bedrijfskosten, anders gezegd de fiscus betaalt mee aan uw abonnement. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

Team fysiotherapie en fitness, Hilde Smit, Chantall Vos, Dagmara Kukula, Marjolein Boer en Matthijs van der Woerd.